Διήμερη επίσκεψη του βουλευτή Κυκλάδων, Νίκου Συρμαλένιου, στο νησί της Ίου

09 Νοεμβρίου 2020 14:13

Στον απόηχο της εκδίκασης μιας εξαιρετικά σοβαρής προσφυγής -μετά από αναβολή- στο ΣτΕ κατοίκων και φορέων ενάντια στις καταστροφικές για την Ίο ενέργειες συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος συνοδευόμενος από την πρώην περιφερειακή σύμβουλο Άννα Μαυρουδή, επισκέφθηκε την Ίο, την Πέμπτη και Παρασκευή 05-06/11/2020 όπου είχε σειρά συναντήσεων και επισκέψεων.

Το βράδυ της Πέμπτης συνομίλησε με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας, το γενικευμένο lock down και τη διαχείριση της κυβέρνησης της ΝΔ. Επέκρινε την κατώτερη των περιστάσεων διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και της συνεπακόλουθης οικονομικής κρίσης από τα αρμόδια υπουργεία και ανέλυσε τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, των εργαζομένων και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Κατήγγειλε επίσης φαινόμενα καταστρατήγησής της περιβαλλοντικής και πολεοδομικής νομοθεσίας καθώς και της ασυλίας που φαίνεται να απολαμβάνουν ενέργειες με μανδύα «φιλοεπενδυτικό». Η πρόσφατη ένταξη από την κυβέρνηση της ΝΔ στις Στρατηγικές Επενδύσεις σειρά έργων τουριστικών υποδομών στο νησί, αποτελεί σκανδαλώδη αποσιώπηση των παραβάσεων που έχουν ήδη διαπραχθεί και επιβεβαιωθεί επίσημα, τα οποία ουσιαστικά καταλύουν κάθε έννοια έννομης τάξης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos