Την ικανοποίηση της για την κυβερνητική απόφαση να συμπεριληφθεί το κυνήγι και το ψάρεμα με προϋποθέσεις εξέφρασε η Κ.Μονογυιού.

27 Δεκεμβρίου 2020 18:54

Σε Αναφορά της προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η κα Μονογυιού είχε εκθέσει τα διαφορετικά μέτρα που ίσχυαν σε άλλες χώρες της Ε.Ε σχετικά με το κυνήγι και είχε ζητήσει να επανεξεταστεί το μέτρο απαγόρευσης αυτών των δραστηριοτήτων στη χώρα μας ενόψει αυτών των δεδομένων, όπως και έγινε.


Όπως αναφέρει και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος στην από 8/12 Επιστολή τους ,το κυνήγι είναι μια υπαίθρια μοναχική δραστηριότητα με πολλαπλά οφέλη που είναι χόμπυ αλλά και άθλημα Επίσης, τα μέλη της Συνομοσπονδίας προσφέρουν σε όλη τη χώρα τις υπηρεσίες τους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως πυρόσβεση και άλλες.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδος συνεχάρη την κυρία Μονογυιού για την ώριμη και υπεύθυνη παρέμβασή της και την ουσιαστική της τοποθέτηση

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos