ΝΟΔΕ Κυκλάδων: " Νέα Χρονιά – Νέο ξεκίνημα”

05 Ιανουαρίου 2021 00:54

Ο σημερινός ανασχηματισμός δίνει το σύνθημα της επανεκκίνησης σε όλα τα επίπεδα. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης καλείται να προετοιμάσει τη χώρα μας, βήμα - βήμα και να την επαναφέρει στην κανονικότητα.


Ο πρωθυπουργός , όπως πάντα σοβαρά και υπεύθυνα , έδωσε το σύνθημα για μια νέα αρχή .
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία που περνάμε , πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του πρωθυπουργού μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όπως και η μέχρι πρότινος , θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της και θα πράξει το βέλτιστο για τη Χώρα μας.
Μαζί της έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.
Ευχόμαστε στη νέα κυβέρνηση καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.
Επίσης, πρέπει , να συγχαρούμε όλα τα προηγούμενα μέλη της κυβέρνησης για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν , σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
Τέλος θέλουμε , ως Κυκλαδίτες , να δώσουμε συγχαρητήρια στον δικό μας Βουλευτή και Υπουργό Γιάννη Βρούτση , για το αξιόλογο έργο που επιτέλεσε στο Υπουργείο Εργασίας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα , που του έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πάμε μπροστά και αφήνουμε πίσω την αντιπολίτευση να ψάχνεται και να ζει στο δικό της κόσμο!!
Τον κόσμο της διαστρέβλωσης , της παραπληροφόρησης , των fake news και του ψεύδους!!

 

Κ Α ΛΗ Χ Ρ Ο Ν Ι Α!!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos