Δήμος Αμοργού: Ανακοίνωση για κλείσιμο δρόμου στα Κατάπολα

26 Μαρτίου 2021 16:13

Aνακοινώνουμε προς τους δημότες και κατοίκους της Αμοργού και ιδιαίτερα προς τους κατοίκους του οικισμού «Νερά» στα Κατάπολα και τους χρήστες του δρόμου στο Ξυλοκερατίδι, ότι την 1-4-2021 έχει προγραμματιστεί η έναρξη των εργασιών του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΡΟΒΑΛΙΣΜΑ & ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΟΡΓΟΥ». Η εκτέλεση των εργασιών αυτών έχει ως συνέπεια να κλείσει ο δρόμος μετά το Κοιμητήριο των Καταπόλων και προς τα «Νερά», για όσο χρόνο χρειαστεί ώστε ο δρόμος να παραδοθεί στο κοινό, σε κατάσταση βελτιωμένη και ασφαλέστερη.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του οικισμού «Νερά» να δείξουν κατανόηση και να λάβουν τα μέτρα τους σχετικά με την πρόσβασή τους στα σπίτια τους, για όσο χρονικό διάστημα ο δρόμος θα είναι κλειστός. Από πλευράς του Δήμου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να εκτελεστούν με ταχύ ρυθμό για την όσο το δυνατό γρηγορότερη απόδοση του δρόμου στους χρήστες του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos