Εγκρίθηκε η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης για το έργο: «Επισκευές - συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια (Γ' Φάση) Δήμου Σύρου - Ερμούπολης»

29 Μαρτίου 2021 16:57

Εγκρίθηκαν ομόφωνα, από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε τη Δευτέρα 29-03-2021, η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης για το έργο: «Επισκευές - συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Σύρου - Ερμούπολης».

Πρόκειται για την Γ' φάση χρηματοδότησης παρεμβάσεων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ύψους 240.000,00 ευρώ και η δαπάνη θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Το προς υλοποίηση έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο κτίριο που στεγάζεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και οι εργασίες που θα εκτελεστούν συνοψίζονται ως εξής:
1) Εγκατάσταση νέων κουφωμάτων
2) Υγρομόνωση του κτιρίου
3) Τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης
4) Κατασκευή αλουμίνιου συστήματος σκίασης
5) Αποκατάσταση τοπικών βλαβών
6) Τοποθέτηση νέων θυρών πυρασφάλειας

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.
Αναφερόμενος στο εν λόγω έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης, δήλωσε:
«Με την έγκριση των όρων δημοπράτησης σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή ξεκινάει η "ευχάριστη διαδικασία" υλοποίησης ακόμα ενός σημαντικού έργου για την παιδεία.
Είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα παραδώσουμε το 6ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos