Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

14 Απριλίου 2021 16:45

 Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο κ. Φορτωμας ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν το Νομό των Κυκλάδων και να του μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί εν όψει του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου αλλά και την πορεία των εμβολιασμών στα νησιά, ο οποίος αποτελεί μεγάλο όπλο της κοινωνίας μας απέναντι στην πανδημία. 

Τα έργα υποδομής, οι πρωτοβουλίες για περαιτέρω ενίσχυση της νησιωτικότητας, τα μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας και δη των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων, αλλά και η επιστροφή στην κανονικότητα ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη μεταξύ τους συζήτηση. Το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη εστιάστηκε στον παλμό της τοπικής κοινωνίας, την οποία από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει σταθερό συνομιλητή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας, επί δέκα χρόνια και πριν εκλεγεί βουλευτής τον Ιούλιο του 2019, εργαζόταν δίπλα στον Πρωθυπουργό και η σχέση που τους συνδέει είναι μακρά και στενή. 

Για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο Βουλευτής Κυκλάδων δήλωσε: “Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να επισκεφθώ τον Πρωθυπουργό και να του θέσω τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τις Κυκλάδες. Τα δέκα χρόνια που εργάστηκα δίπλα του αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη για εμένα και σήμερα από τη θέση του Βουλευτή διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο. Ο Πρωθυπουργός είναι πάντα δίπλα στα νησιά μας ενεργά και αυτό αποδεικνύεται με όλες τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που μας δίνουν τη δυνατότητα εμείς οι νησιώτες, πρώτη φορά να νιώθουμε ισότιμοι με τους πολίτες της ηπειρωτικής Ελλάδας και να μιλάμε για νησιωτικότητα στην πράξη. Τον ευχαριστώ δημόσια για αυτό.”

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos