Ο Φίλιππος Φόρτωμας στο φράγμα Τσικαλαριού Ποταμιάς της Νάξου

23 Απριλίου 2021 20:39

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, επ’ ευκαιρίας της χθεσινής του παρουσίας στη Νάξο, επισκέφθηκε το φράγμα Τσικαλαριού στην περιοχή Ποταμιάς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Πολυκρέτη. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο βουλευτής ενημερώθηκε επί τόπου από τους αρμόδιους για την πορεία των εργασιών του φράγματος, για το τελικό χρονοδιάγραμμα μέχρι την ολοκλήρωσή του, αλλά και για τη συνεργασία των τοπικών αρχών με την εργολήπτρια εταιρεία, με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών. Παράλληλα, ο κ. Φόρτωμας συζήτησε με τον κ. Πολυκρέτη σχετικά με την εξέλιξη του εν λόγω έργου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Αντιδημάρχου και των αρμοδίων, αλλά και με βάση την ήδη εκπονηθείσα μελέτη, η όλη κατασκευή αποτελείται από τέσσερεις κύριες φάσεις εργασιών και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι δύο πρώτες, αντιμετωπίζοντας και επιλύοντας, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία, αρκετά προβλήματα μικρά και μεγάλα.

«Είμαι αισιόδοξος ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αναφορικά με την ολοκλήρωση του φράγματος. Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για τη Νάξο, που θα διασφαλίσει την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και των κατοίκων του και πιστεύω ότι, πλέον, έχουμε ξεφύγει από τις όποιες αγκυλώσεις της προηγούμενης περιόδου», δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos