Δύο σημαντικά βραβεία για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα Tourism Awards 2020

04 Ιουνίου 2021 14:31

Χρυσό για την υποψηφιότητα του Ψηφιακού Τουρισμού «Online Strategy»

Δύο σημαντικά βραβεία απέσπασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο θεσμό των ελληνικών Tourism Awards, κατά την απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε χθες, στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ο Κώστας Χρυσοχοΐδης, εντεταλμένος σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης, παρέλαβε για λογαριασμό της Περιφέρειας το GOLD βραβείο για την Online Στρατηγική στην ενότητα Ψηφιακός Τουρισμός (Digital Tourism). Η διάκριση αυτή αποτελεί μία πολύ σημαντική επιβράβευση για την στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το 2020, μια πρωτόγνωρη χρονιά. κύρια χαρακτηριστικά της οποίας υπήρξαν η δυναμική της μορφή και η ευελιξία. Σε μία περίοδο, όπου απουσίαζαν πολλές απαντήσεις και τα δεδομένα άλλαζαν σε καθημερινή βάση, τόσο οι επιμέρους στόχοι όσο και οι αγορές και δράσεις της καμπάνιας αναπροσαρμόζονταν στα νέα στοιχεία, που αναδύονταν κάθε φορά, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας. Για τον σκοπό αυτό, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε στήσει ένα παρατηρητήριο, το οποίο παρακολουθούσε συστηματικά και σε συνεχή βάση τα δεδομένα και τις τάσεις των αγορών. Αυτός ο (επανα)σχεδιασμός με τη χρήση των πιο σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, βασισμένος διαρκώς πάνω σε τεχνοκρατικά στοιχεία εξασφάλισε, όπως αποδεικνύεται και εκ του αποτελέσματος, την επιτυχία της στρατηγικής που ακολούθησε η Περιφέρεια για τον Τουρισμό.

Ταυτόχρονα, η Περιφέρεια απέσπασε BRONZE βραβείο για την «Διαχείριση εικόνας & φήμης προορισμού σε περίοδο κρίσης» στην ενότητα Destination Management, ανταποκρινόμενη άμεσα στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν και προστατεύοντας τον προορισμό κατά τη διάρκεια μιας τουριστικής περιόδου εν μέσω πανδημίας.

Ο Κώστας Χρυσοχοΐδης δήλωσε παραλαμβάνοντας τα βραβεία: «Τα δύο βραβεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δείχνουν το δρόμο για την επόμενη μέρα. Έρχονται στο ξεκίνημα μιας πολύ ιδιαίτερης σεζόν ως επιβράβευση των προσπαθειών και πρακτικών που εξασφάλισαν την περσινή τουριστική περίοδο».

Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel&Restaurant Daily της Boussias υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Μάγια Τσόκλη, δήλωσε για τους νικητές: «Για όγδοη χρονιά, ο θεσμός των ελληνικών Tourism Αwards επιβραβεύει τους άριστους, τους καινοτόμους, τους τολμηρούς. Αναγνωρίζει την αυθεντικότητα, το πάθος, την ευρηματικότητα, την προσαρμοστικότητα, την επιμονή. Οι βραβευθέντες, πέρα από την ηθική αναγνώριση των κόπων τους και την αντικειμενική πιστοποίηση της προσφοράς τους, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και κίνητρο για υπέρβαση. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχουμε ανάγκη από τον αισιοδοξία και την έμπνευση που απλόχερα μας προσφέρουν».

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων και φορέων που βραβεύτηκαν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Costa Navarino, Eurobank, hotelBrain, Celestyal Cruises, Minoan Lines, Attica Group, Δήμος Αθήνας, Δήμος Ρόδου, Δήμος Ηρακλείου, Ekdromi.gr, Ikos Resorts, Phaea Resorts, Aldemar Resorts, Accor, Belvedere Hotel.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos