Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού, Ν. Συρμαλένιου και Ν. Μανιού στην Πάρο

02 Ιουλίου 2021 18:53

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου επισκέφθηκε την Πάρο ο Ανδρέας Ξανθός, πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και τομεάρχης Υγείας στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συνοδευόμενος από τους Νίκο Συρμαλένιο, βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Νίκο Μανιό, μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στο ΚΥ Πάρου -Αντιπάρου όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι : Γ. Τζανίδης, επιστημονικός Διευθυντής του ΚΥ Πάρου-Αντιπάρου, Μ. Κουτσονικολή, πρόεδρος της ΔΕ του ΚΥ, Ε. Καψάλη, γενική γιατρός στο ΚΥ, Α. Κάγκανη , πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στήριξης του ΚΥ Πάρου και μέλη της ΣΕ της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πάρου-Αντιπάρου. Ο Α. Ξανθός συνομίλησε με το υγειονομικό προσωπικό και με πολίτες που εξυπηρετούνταν στο ΚΥ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με τους Μ. Κωβαίο, Δήμαρχο Πάρου και Κ. Μπιζά , Έπαρχο Πάρου-Αντιπάρου όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Υγεία και το ποσοστό εμβολιασμένων στο νησί αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες της πρόσφατης πυρκαγιάς στην Πάρο.

Οι Α. Ξανθός και Ν. Συρμαλένιος επισκέφθηκαν τον τόπο της πυρκαγιάς όπου έγιναν και δηλώσει από τον βουλευτή Κυκλάδων.

Τέλος περιηγήθηκαν στην αγορά της Παροικιάς όπου συνομίλησαν με επαγγελματίες και πολίτες και συνέφαγαν με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ της ΟΜ Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos