Ο Δήμαρχος Ιητών ευχαρίστησε την Κατερίνα Μονογυιού και το Σύλλογο «Αγάπης Φροντίδα Ζωής» για την πολύτιμη δωρεά τους στο Κέντρο Υγείας Ίου

05 Ιουλίου 2021 19:56

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού και ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Ίου, παρουσία του Επάρχου Θήρας κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα και του εκπροσώπου Σύλλογου «Αγάπη Φροντίδα Ζωής» κ. Σταύρου Ρούσου.

Η βουλευτής κ. Μονογυιού μαζί με τον Δήμαρχο και τον Έπαρχο συνάντησαν τον Πρόεδρο του Κέντρο Υγείας κ. Δημήτρη Ρόλλα καθώς και ιατρούς, οι οποίοι την ενημέρωσαν για την εξαιρετική πορεία των εμβολιασμών στο νησί, όπου το ποσοστό ξεπερνά το 90%. Ο Δήμαρχος κ. Γκίκας δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την κ. Μονογυιού και τον Σύλλογο Αγάπη Φροντίδα Ζωής για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν ένα αμαξίδιο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας. Η κ. Μονογυιού αποδεικνύει για άλλη μία φορά το αίσθημα αλληλεγγύης που την διακατέχει.» Ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Ίου κ. Ρόλλας, με την τεράστια χρόνια προσφορά του στο νησί της Ίου, ευχαρίστησε την κ. Μονογυιού για την ιδιαίτερη συμβολή της στο νησί και για το γεγονός ότι βρίσκεται πάντα δίπλα τους τονίζοντας την πολύτιμη προσφορά της και στην έναρξη της μάχης με τον κορονοϊό, όπου δώρισε υφασμάτινες μάσκες.

Στη συνέχεια, η κ. Μονογυιού συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο κ. Γκίκα Γκίκα επισκέφτηκε το Δημαρχείο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και φορείς του νησιού. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκε η μέχρι τώρα πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν και οι ανάγκες του νησιού την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Ο Δήμαρχος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ευχαρίστησαν την κ. Μονογυιού που με την κοινοβουλευτική δράση της αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της νησιωτικότητας.

 Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos