Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή 23-7-2021 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

22 Ιουλίου 2021 15:09

Σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με το τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για την Παρασκευή 23-07-2021, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στις Π.Ε. Κυκλάδων και Π.Ε Δωδεκανήσου είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, άνεμοι που προβλέπεται να διατηρηθούν με την ίδια ένταση μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Παρακαλούμε τους κατοίκους στις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων και Δωδεκανήσου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στην ύπαιθρο (άναμμα φωτιάς, θερμές εργασίες, βεγγαλικά - πυροτεχνήματα, κάπνισμα μελισσών), που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ισχύει η υπ’ αριθ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, η οποία προβλέπει αυστηρά πρόστιμα για τους παραβάτες.
Από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου έως και σήμερα έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις που ανέρχονται στο ποσό των 10.950 Ευρώ.

Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε 199 ή τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos