Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργος Ν. Παπαμανώλης, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

05 Απριλίου 2012 01:36

με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Στο άκουσμα της εξαγγελίας νέων απεργιακών κινητοποιήσεων των πληρωμάτων όλων των πλοίων, την Μ. Τρίτη 10 Απριλίου και Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου, θα ήθελα να σας δηλώσω, ότι συμμερίζομαι τις ανάγκες σας και κατανοώ πλήρως τα δίκαια μέχρι τώρα αιτήματά σας, δεδομένου ότι τα έχω στηρίξει και 'γω με την σειρά μου καταψηφίζοντας, για παράδειγμα, στο τελευταίο νομοσχέδιο την διάταξη περί μείωσης των συντάξεων των ναυτικών.

Παρόλ' αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όπως προβείτε σε αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, αφού το ενδεχόμενο μιας απεργίας, ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών, θα έπληττε σοβαρά την οικονομική και κοινωνική συνοχή των νησιών και θα επέφερε ανυπολόγιστες ζημιές στους κατοίκους.

Μ΄ εκτίμηση

Γιώργος Ν. Παπαμανώλης

Βουλευτής Ν. Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos