Συλλήψεις στις Κυκλάδες

19 Αυγούστου 2021 17:26

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού για κλοπή στη Μύκονο

Την 18-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά με ποινή φυλάκισης -2- έτη, για υπόθεση αποδοχής προϊόντων εγκλήματος μεγάλης χρηματικής αξίας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Νάξο

Την 18-08-2021 το πρωί συνελήφθη στην Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 18-08-2021 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) 36χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 35, 36 46 ετών για παροχή έναντι αμοιβής θέσεων στάθμευσης σε δημόσιο χώρο οχημάτων πελατών καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
β) 23χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο μουσικής.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 18-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 35χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους -3,7- γραμμ..

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Μύκονο

Την 18-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos