Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης – Υπεύθυνος Προγράμματος Ν.Δ. Νομού Κυκλάδων

09 Απριλίου 2012 12:55

Σύσσωμη η τοπική ηγεσία της Ν.Δ. παρευρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης του Διοικητή του Ρούπελ, Δουράτσου, που έγινε την Κυριακή το πρωί εμπρός στην προτομή του.

Ο Αξιωματικός Δουράτσος υπήρξε ένας μεγάλος πατριώτης. Καθολικός το δόγμα και Απανωσυριανός είπε το περίφημο «τα οχυρά δεν παραδίδονται αλλά κατακτώνται».

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και τη σχετική ομιλία, ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων. Τη Ν.Δ. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χαλκιάς, ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Σύρου της Ν.Δ. κ. Ραουζαίος ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι και ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης- υπεύθυνος προγράμματος Ν.Δ. του Νομού Κυκλάδων. Εντύπωση προκάλεσε το ότι η Ν.Δ. ήταν το μόνο κόμμα που κατέθεσε στεφάνι.

Μετά την εκδήλωση ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης έκανε την εξής δήλωση: «Η Ν.Δ. τίμησε σήμερα τον μεγάλο Καθολικό και Απανωσυριανό Δουράτσο. Τέτοιοι αξιωματικοί μας κάνουν όλους τους Συριανούς και όλους τους Κυκλαδίτες υπερήφανους. Στις καρδιές όλων μας θα είναι πάντοτε ΑΘΑΝΑΤΟΣ!! Αιωνία η μνήμη του!!».

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos