Αυτοψία Περιφερειάρχη σε έργα, ικανοποίηση για το Καστέλο

18 Απριλίου 2012 16:55

Αυτοψία στο χώρο που θα ανεγερθεί το Λύκειο στη Ροδοπούλα πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκο και μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών.

Διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα μετατόπισης των στύλων της ΔΕΗ και δόθηκε εντολή να προχωρήσει η διαδικασία, σε συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία της Επιχείρησης.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης τα εργοτάξια στο Καστέλο, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο και στην Παναγιά του Κάστρου, και είχε συνεργασία με τους επιβλέποντες μηχανικούς της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Μαχαιρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών στον Προμαχώνα, που αφορούσαν στην αναστήλωση και αποκατάσταση του τμήματος που είχε καταρρεύσει.

Με την παράδοση του έργου, η πρόσβαση θα γίνεται κανονικά από την είσοδο. Οι υπολειπόμενες εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς δεν εμποδίζουν την πρόσβαση στο Μέγαρο του Μεγάλου Μαγίστρου.

Σημειώνεται ότι τα έργα χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω του ΕΣΠΑ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos