Επιμελητήριο Κυκλάδων: Συνάντηση διοικητικής επιτροπής με τον υποψήφιο βουλευτή Χρήστο Καφτηράνη

24 Απριλίου 2012 18:31

Το μεσημέρι της Τρίτης 26 Απριλίου, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τις Κυκλάδες, κ. Χρήστο Καφτηράνη.

Όπως τόνισε ο κ. Καφτηράνης, η επιλογή του να ξεκινήσει τις επίσημες συναντήσεις του ως υποψήφιος βουλευτής με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς σηματοδοτεί την έμφαση που δίνεται από την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τον Πρόεδρό της κ. Αντώνη Σαμαρά στους τομείς της Επιχειρηματικότητας και της Ανάπτυξης, ως μοναδικού δρόμου για έξοδο από την ύφεση.

Ξεκινώντας από το ΖΑΠΠΕΙΟ 1, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καφτηράνης, το ιδιαίτερο βάρος που έχει δώσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στους τομείς αυτούς αποτυπώνεται στο γεγονός πως, για πρώτη φορά, μια παράταξη παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο, στοχευμένο και, προπαντός, υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σαμαρά, βάσει των οποίων, τα Επιμελητήρια θα ενδυναμωθούν περαιτέρω προκειμένου να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννης Ρούσσος, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου των Κυκλάδων για τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις και αναφέρθηκε στη μακρά και καλή συνεργασία με τον κ. Καφτηράνη, ιδιαίτερα δε κατά την 6ετία διακυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οπότε και ο κ. Καφτηράνης απετέλεσε, σε πολλές και δύσκολες περιπτώσεις, τον συνδετικό κρίκο με την Κυβέρνηση, στηρίζοντας σοβαρά θέματα που απασχόλησαν τους επιχειρηματίες των νησιών των Κυκλάδων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, εκτός από τη Διοικητική Επιτροπή, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, κ. Ευάγγελος Χαλκιάς και ο Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Αλέξης Τσιάντης.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos