Σύσκεψη για την πορεία των Έργων ΕΣΠΑ στις Κυκλάδες

25 Απριλίου 2012 00:40

Η πορεία των έργων ΕΣΠΑ των Κυκλάδων απασχόλησε τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό την προεδρεία του

Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Γιώργου Πουσσαίου και Τζώρτζη Μακρυωνίτη και των διευθυντών και προϊσταμένων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν όλα τα έργα που παρουσιάζουν καθυστερήσεις στην ομαλή εξέλιξή τους και εξετάστηκε η κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προκειμένου να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις ώστε να επιταχυνθεί η κατασκευή ή η ολοκλήρωσή τους.

Αναλυτικά συζητήθηκε η πορεία των λιμενικών έργων Τήνου, Αδάμαντα και Πολλωνίων Μήλου και Μυκόνου, τα σχολικά έργα ΤΕΕ Μήλου και Σαντορίνης, το Γυμνάσιο Μεσσαριάς και το Δημοτικό Σχολείο Κέας.

Επίσης, εξετάστηκαν το οδικό έργο Καμπί – Χαβουνά – Κάτω Μεριά Κέας, καθώς και το οδικό έργο Αεροδρόμιο - Φηρά – Βουρβούλο – Οία – Σαντορίνης.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων και ευχαριστεί τους υπαλλήλους, που συνεχίζουν την προσπάθεια τους να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ παρά την αύξηση των έργων, τη μείωση του προσωπικού, του τεράστιου όγκου δουλειάς αλλά και παρά τις οικονομικές θυσίες που και οι ίδιοι έχουν υποστεί.

Οι συσκέψεις αυτές, όπως επεσήμανε ο Περιφερειάρχης, επιτρέπουν την επίσπευση, σε υπηρεσιακό επίπεδο, των διαδικασιών και βοηθούν ώστε να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos