Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους Περιφερειάρχες: Μήπως μας πέρασαν για ιθαγενείς;

30 Απριλίου 2012 17:37

Η πρόσφατη συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό στην αιχμή της προεκλογικής περιόδου, εκτός από τον κοσμικό

 χαρακτήρα της, ανέδειξε για μια ακόμα φορά, την υποκριτική επανάληψη γενικόλογων εξαγγελιών και τη μη δέσμευση της συγκυβέρνησης της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα κρίσιμα θέματα της Περιφέρειας.
Επιπλέον, με τις χιλιοειπωμένες κούφιες εξαγγελίες τους, επιβεβαίωσαν ότι απευθύνονται τουλάχιστον σε αδαείς, όταν π.χ. μιλάνε για αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, την ίδια ώρα που ακόμα και θεσμοθετημένες αρμοδιότητες του Καλλικράτη επιστρέφουν στο κεντρικό κράτος (υγεία, περιβάλλον κ.α.), ή όταν μας λένε για άλλο κράτος, όταν με την πολιτική τους οδηγούν την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση σε σταδιακή διάλυση μέσα από την αφαίμαξη αρμοδιοτήτων, πόρων και προσωπικού. Όσο για το μειωμένο ΦΠΑ στο Αιγαίο, οι μεγαλοστομίες για αδιαπραγμάτευτη θέση κλπ, μας ανησυχούν ακόμα περισσότερο, αφού οι συγκυβερνώντες αρχηγοί Βενιζέλος και Σαμαράς περίπου "ποιούν την νήσσα" σκοπίμως, αποφεύγοντας τις κατηγορηματικές δεσμεύσεις.

Γι αυτό οι πολίτες του Ν. Αιγαίου γνωρίζουν ότι η μόνη λύση είναι: Στις 6 Μαϊου συντριπτική καταδίκη των κομμάτων της συγκυβέρνησης, απόκρουση των πολιτικών συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης του κράτους και της αυτοδιοίκησης, ανατροπή των κατεστημένων που οδηγούν στην υποτέλεια της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

29/4/2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos