Ευχαριστήριο Παναγιώτη Ρήγα

07 Μαϊος 2012 18:47

Ο θυμός και η διάθεση για τιμωρία κυριάρχησαν στην εκλογική συμπεριφορά των πολιτών. Το ΠΑΣΟΚ υπέστη στρατηγική ήττα, πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της απόφασής του να διαχειριστεί μόνο του την κρίση.

Με εκφρασμένη πλέον την βούληση του Ελληνικού λαού, το κίνημα μας οφείλει αφενός μεν να συμβάλει από την θέση του τρίτου πλέον κόμματος στην εξεύρεση κυβερνητικής λύσης, αφετέρου να ανασυνταχθεί οργανωτικά και κυρίως πολιτικά, προκειμένου να αντιταχθεί και πάλι με τις κοινωνικές δυνάμεις που παραδοσιακά εξέφραζε.

Η ουσιαστική επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ ως του κύριου πολιτικού εκφραστή της κεντροαριστεράς δεν παίρνει αναβολή. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος το έθεσε ήδη ως άμεση προτεραιότητα.

Αυτό όμως που προέχει είναι να κρατηθεί η Χώρα ζωντανή και να κατορθώσει συντεταγμένα, με συνέπεια, σοβαρότητα και σχέδιο να βγει από το μνημόνιο και την κρίση.

Το ΠΑΣΟΚ, με όλα του τα στελέχη σε θέση μάχης, θα πράξει το πατριωτικό του καθήκον. Σε αυτή την κρίσιμη για την Χώρα και την παράταξη μάχη θα είμαι παρών.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους αυτούς που βρέθηκαν «δίπλα» μας ιδεολογικά, ανεξάρτητα από την τελική τους επιλογή.

Επιθυμώ επίσης να τους δηλώσω ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για το νησιά μας με την ίδια συνέπεια και ευθύνη που το έπραξα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Κυκλάδες μας χρειάζονται όλους.

Παναγιώτης Ρήγας

Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων - ΠΑΣΟΚ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos