Μετεκλογικό μήνυμα Μάριου Βουτσίνου

08 Μαϊος 2012 17:58

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου, έδωσαν ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Ο λαός αποδοκίμασε αυτούς που τον κορόιδεψαν, τον πλήγωσαν, τον εξαπάτησαν και τον ταπείνωσαν.

Οι δυνάμεις του Μνημονίου που ξεπούλησαν τη χώρα, την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπειά μας, αποτελούν πλέον μια μειοψηφία που καθημερινά καταρρέει.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ένα Κίνημα πολιτών με διάρκεια ζωής μόλις τρείς μήνες, κατάφερε παρά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε, να συγκεντρώσει εντυπωσιακά ποσοστά, τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και στο νομό Κυκλάδων.

Η πρώτη μας μάχη κερδήθηκε. Είμαστε πλέον πρωταγωνιστές του νέου πολιτικού κύκλου, με πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στην πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Προσωπικά, θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους Κυκλαδίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους υποσχεθώ ότι θα καταθέσω και την ψυχή μου για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι, η γενιά του Μνημονίου – όπως μας κατάντησε το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα – ξεκινάμε τη δική μας αντεπίθεση η οποία θα είναι δυναμική με στόχο να δώσουμε την ελπίδα για ένα διαφορετικό αύριο, με καλύτερες προοπτικές και ευνοϊκότερες συνθήκες διαβίωσης για μας και τα παιδιά μας.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos