Ολλανδοί δημοσιογράφοι στην Περιφέρεια – Ενδιαφέρον για τα μικρά νησιά

11 Μαϊος 2012 17:14

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον για τα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου και ευρύτερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου των Ολλανδών δημοσιογράφων που επισκέφθηκαν σήμερα στη

Ρόδο τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Δέσποινας Διακοσταυριανού.

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης της Ολλανδίας ζήτησαν να ενημερωθούν κυρίως για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά μας, με τον Περιφερειάρχη να περιγράφει τον πλούτο των επιλογών που προσφέρει η περιοχή μας, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

«Νοιώθω προνομιούχος που υπηρετώ σε αυτήν την Περιφέρεια» δήλωσε ο κ. Μαχαιρίδης, ο οποίος κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και πώς αυτή μπορεί να επηρεάσει την τουριστική μας βιομηχανία.

Ο Περιφερειάρχης, αφού αναφέρθηκε στις ποικίλες αντιδράσεις των τουριστικών αγορών, εξήγησε πως «αυτή η χώρα έχει αντιμετωπίσει στη ιστορία της πολλές και μεγάλες κρίσεις και πάντα στεκόταν στα πόδια της», εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos