Περιοδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Συρμαλένιου στην Τήνο

21 Μαϊος 2012 18:47

Το Σαββατοκύριακο 19-20/5 περιόδευσε στην Τήνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος. Το Σάββατο, συνοδεύόμενος από τοπικά στελέχη, επισκέφθηκε το Τυροκομείο

της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, περιόδευσε στον Πυργο, ενώ το βράδυ παρευρέθηκε στην 7η γιορτή της αγγινάρας στην Κώμη.

Την Κυριακή παρευρέθηκε στον καθαρισμό της παραλίας στα Κιόνια, που έγινε με πρωτοβουλία των συλλόγων γονέων των Δημοτικών Σχολείων υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου. Τέλος, παρουσία και του Δημάρχου, μίλησε σε ενημερωτική συγκέντρωση στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου σε μέλη και φίλους της παράταξης.

Στη συγκέντρωση αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και τέθηκαν σειρά ερωτημάτων για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις εκλογές και την προοπτική νίκης της Αριστεράς. Ο Νίκος Συρμαλένιος τόνισε ότι στην κοινωνία αναπτύσσεται δυναμικό ρεύμα υπέρ της διακυβέρνησης της χώρας από την Αριστερά και επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει με κάθε μέσο την ενότητα του ευρέου φάσματος των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για την ακύρωση του μνημονίου και την προώθηση ριζικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο λαός και η χώρα. Επεσήμανε ότι τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ στη βάση του προγράμματος του, θα διατυπώσει συγκεκριμένους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος με εξειδικευμένες θέσεις, απέκρουσε τα επιχειρήματα της λυσσώδους αντίδρασης του πολιτικού, οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου και είπε ότι, η ανατροπή του μνημονίου και η άνοδος της αριστεράς στην Ελλάδα, ταρακουνάει συθέμελα ολόκληρο το νεοφιλελεύθερο ευρωπαϊκό οικοδόμημα της κας Μέρκελ και των ομοίων της. Τόνισε επίσης ότι επιλογή μας δεν είναι η έξοδος από το ευρώ, αλλά η οικοδόμηση μιας άλλης Ελλάδας στα πλαίσια της Ευρώπης των λαών, της κοινωνικής συνοχής, της ειρήνης, της δημοκρατίας, της οικολογικής εγρήγορσης. Τέλος κάλεσε τα μέλη και τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, απ' όπου και αν προέρχονται να συστρατευτούν στη μάχη για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

21/5/2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos