Δήμος Τήνου: Καθαρισμός Παραλιών

24 Μαϊος 2012 19:14

Ο Δήμος Τήνου διοργανώνει από κοινού με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, μετά από δική τους πρωτοβουλία, και με το σύνθημα

Καθαρίζουμε τις παραλίες μας, εθελοντικό καθαρισμό παραλιών του νησιού μας. Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου καθαρίστηκαν οι παραλίες του Αγίου Φωκά και των Κιονίων, ενώ το Σάββατο 26 Μαΐου θα καθαριστούν οι παραλίες του Αγίου Σώστη, της Αγίας Κυριακής και του Αγίου Ιωάννη Πόρτο και την Κυριακή 27 Μαΐου οι παραλίες της Κολυμπήθρας και των Αποθηκών.

Μικροί και μεγάλοι, αλλά και επιχειρηματίες του τουρισμού, με την ενθάρρυνση των δραστήριων Συλλόγων Γονέων, συμμετέχουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην εθελοντική προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα πως ο εθελοντισμός δεν έχει ηλικία, ούτε όρια δράσης.

Ο καθαρισμός των παραλιών εντάσσεται στα πλαίσια λειτουργίας του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Τήνου, το οποίο ιδρύθηκε με την 21/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με τη βοήθειά όλων των συμπολιτών μας και με τη συμμετοχή σε Προγράμματα εθελοντισμού σε τομείς όπως το περιβάλλον, κοινωνική υποστήριξη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, εκπαίδευση κ.λ.π, ελπίζουμε να συνδιαμορφώσουμε την αυριανή κοινωνία που βασίζεται στις αρχές της δικαιοσύνης, της ισότητας, της αλληλεγγύης

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos