Συλλυπητήριο μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού για τον θάνατο του Ιωάννη Παλαιοκρασσά

02 Οκτωβρίου 2021 22:48

Τον αποχαιρετούμε με αίσθημα σεβασμού και ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στις Κυκλάδες, στη χώρα και στην παράταξη.

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Ιωάννη Παλαιοκρασσά, ενός σπουδαίου ανθρώπου, ικανότατου πολιτικού που σε όλη την μακρά θητεία του υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Με την πολιτική σταδιοδρομία του και τη στάση του ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Νέα Δημοκρατία. Σαν Υπουργός Οικονομικών το 1990-1992 στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κατάφερε την επαναφορά της Ελληνικής Οικονομίας στα πρωτογενή πλεονάσματα και αμέσως μετά έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης της 17 Ν. Προσέφερε τα πάντα σε δύσκολους καιρούς και κατάφερε να αναδείξει τις Κυκλάδες όσο λίγοι.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απλότητά του στους νησιώτες και την ιδιαίτερη φιλία που είχε με τον πατέρα μου. Τον αποχαιρετούμε με αίσθημα σεβασμού και ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στις Κυκλάδες, στην χώρα και στην παράταξη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

 Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos