Αστυνομικό δελτίο

30 Μαϊος 2012 19:17

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικού, στην Ρόδο

Συνελήφθη χθες (29.05.2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν για πλαστογραφία πιστοποιητικού.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, ο 25χρονος στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων επέδειξε στους αστυνομικους ένα πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα για άγρα πελατών, στην Ρόδο.

Συνελήφθησαν χθες (29.05.2012) το βράδυ στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία επτά ημεδαποί ηλικίας 31, 37, 41, 43, 46, 50 και 57 ετών κατηγορούμενοι για άγρα πελατών.

Ειδικότερα χθες στην περιοχή Μανδράκι Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες παρενοχλούσαν με φωνές σε έντονο ύφος διερχόμενους τουρίστες προκειμένου να δεχτούν τις υπηρεσίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία που εργάζονταν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι έλεγχοι των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για την εφαρμογή της Τουριστικής Νομοθεσίας θα συνεχιστούν αμείωτα.


Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Νάξο και την Μύκονο αντίστοιχα.

Συνελήφθησαν σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νάξου και Μυκόνου, μια 36χρονη ημεδαπή και ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γαλλίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στην Χώρα Νάξου, ύστερα από έλεγχο που έκαναν περιπολούντες αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της 36χρονης και κατάσχεσαν ένα τσιγάρο και μια συσκευασία που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στην περιοχή Δεξαμενές στην Μύκονο, ύστερα από έλεγχο που έκαναν περιπολούντες αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 25χρονου και κατάσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11,2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos