Σε Σαντορίνη, Ίο και Ανάφη ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας

03 Ιουνίου 2012 14:11

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κυκλάδες, ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας επισκέφτηκε διαδοχικά τα νησιά Σαντορίνη, Ίο και Ανάφη.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στα νησιά αυτά, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, των συλλογικών φορέων, αλλά και με στελέχη και φίλους του Κινήματος που στηρίζουν την προσπάθεια για την κατάκτηση της έδρας στις Κυκλάδες.

Το κυρίαρχο στοιχείο από το σύνολο των επαφών του Παναγιώτη Ρήγα με τους πολίτες των νησιών που επισκέφτηκε, είναι η αγωνία για τις εξελίξεις αλλά και η απαίτηση για λύσεις στο πρόβλημα ακυβερνησίας και αβεβαιότητας που ταλαιπωρεί την χώρα, την οικονομία και τον πολίτη.

Ο υποψήφιος βουλευτής ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την διακυβέρνηση της χώρας και ζήτησε στήριξη, προκειμένου το κίνημα να αναδεχθεί από τις εκλογές πιο ισχυρό. Παράγοντας υπευθυνότητας και αξιοπιστίας που θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην εθνική προσπάθεια για έξοδο της χώρας από το σημερινό αδιέξοδο.

Στην συνέχεια της περιοδείας του ο Παναγιώτης Ρήγας θα επισκεφτεί την Νάξο την Πάρο και την Αμοργό

Παναγιώτης Ρήγας

Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos