Βουτσίνος και Ντόλκας στην Πάρο

06 Ιουνίου 2012 17:21

Περιοδεία στην Πάρο έκαναν την Κυριακή και τη Δευτέρα από κοινού οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων και Β' Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μάριος Βουτσίνος και Δημήτρης Ντόλκας.

Στις επαφές που έκαναν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τοπικούς επιχειρηματίες οι οποίοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα λόγω της πτωτικής καταναλωτικής κίνησης, αλλά και της μειωμένης τουριστικής κίνησης.

Από πλευράς των υποψηφίων βουλευτών, επισημάνθηκε η πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη δημιουργία Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών του Δημοσίου που αποτελεί ένα πραγματικό κίνητρο για την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας και ειδικότερα για την αναβίωση της μικρομεσαίας επιχείρησης η οποία είναι το μεγαλύτερο θύμα της οικονομικής κρίσης. Επίσης, τονίσθηκε η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για φορολόγηση 5% στα νησιά, κάτι το οποίο θα δώσει ανάσα στις επιχειρήσεις, θα τονώσει την απασχόληση και θα δώσει επενδυτικά κίνητρα.

Την Τρίτη, ο Μάριος Βουτσίνος θα βρίσκεται στη Νάξο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos