Ρήγας Παναγιώτης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ - Δύναμη Συνεργασίας Σταθερότητας και Εθνικής Ευθύνης

15 Ιουνίου 2012 18:46

Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολεμικής περιόδου προσέρχονται την Κυριακή οι Έλληνες πολίτες.

Η τεχνητή πόλωση που διαμόρφωσαν με τον πολιτικό τους λόγο η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ διχάζει τους Έλληνες πολίτες, εντείνει την αβεβαιότητα στη χώρα, μεγεθύνει την ανασφάλεια, διαλύει ακόμα περισσότερο την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Σε αυτό το κλίμα της γενικευμένης σύγχυσης, των αναπάντητων ερωτημάτων, των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων και της πρωτοφανούς έλλειψης εμπιστοσύνης και εθνικών στόχων, το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στους πολίτες με λόγο ενωτικό, νηφάλιο, σοβαρό, μετριοπαθή και αισιόδοξο.

Διεκδικεί, με την ψήφο των πολιτών, ενεργό και ενισχυμένο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις από την επόμενη των εκλογών.

Δεσμεύεται να συμβάλει στην δημιουργία κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης και ευρύτατης πολιτικής και κοινωνικής στήριξης, βιώσιμης και σταθερής.

Καταθέτει ολοκληρωμένο και με χρονοδιάγραμμα, εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, με συγκεκριμένους όρους επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και κυρίως με διασφαλισμένη την παραμονή της Ελλάδας στην ζώνη του Ευρώ.

Προστατεύει την αξιοπιστία της χώρας και τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών. Αξιοποιεί το Ευρωπαϊκό περιβάλλον, όπως διαμορφώνεται σήμερα, μετά την ανάδειξη του Φρανσουά Ολάντ στην Γαλλική προεδρία.

Προτείνει κοστολογημένα και ρεαλιστικά μέτρα για μια πιο ήπια και σε βάθος χρόνου μείωση του ελλείμματος, με διασφαλισμένο τον δανεισμό που είναι απαραίτητος για την επιβίωση της χώρας.

Προσδιορίζει με σαφήνεια τις μεγάλες διαθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, στην λειτουργία του πολιτικού συστήματος, στο κράτος και στην οικονομία.

Προτάσσει συγκεκριμένα μέτρα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, την στήριξη της αγοράς, την σωστή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, την προστασία των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων και την αντιμετώπιση του εκρηκτικού προβλήματος της ανεργίας.

Όταν οι άλλοι διχάζουν το ΠΑΣΟΚ θέλει να ενώσει. Όταν οι άλλοι αφαιρούν δυνάμεις από την Εθνική προσπάθεια, το ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται για την μεγαλύτερη δυνατή εθνική συστράτευση.

Τούτη την κρίσιμη ώρα, που κρίνεται η ύπαρξη και το μέλλον της χώρας, που κρίνεται η συνέχιση ή η διακοπή της Ευρωπαϊκής της πορείας.

Καλώ τις Κυκλαδίτισες και τους Κυκλαδίτες

Να μετατρέψουν την ψήφο της δικαιολογημένης οργής, αγανάκτησης, και αποδοκιμασίας με την οποία εκφράστηκαν στις 6 Μαΐου, σε ψήφο νηφαλιότητας, αποφασιστικότητας, ευθύνης και προοπτικής.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει ενισχυμένο από τις κάλπες της 17ης Ιουνίου για να αποτελέσει ισχυρό πόλο ενότητας, ισορροπίας και ευθύνης στην δύσκολη περίοδο που έχουμε μπροστά μας.

Το ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες πρέπει να εκπροσωπείται κοινοβουλευτικά γιατί το ισοζύγιο της προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στα νησιά μας είναι αναμφίβολα θετικό.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν και πρέπει να παραμείνει δημιουργικά παρόν στις Κυκλάδες

Παναγιώτης Ρήγας

Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos