Επίσκεψη 35 Αυστριακών ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Νάξο με τη στήριξη του Δήμου

18 Οκτωβρίου 2021 23:53

Με το «βλέμμα» στραμμένο στις αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις στοχευμένες δράσεις προβολής.

Με προσωπική φροντίδα του Αντιδημάρχου Τουρισμού Βαγγέλη Κατσαρά, ο Δήμος συνέβαλε ενεργά σε δύο πολυμελή διαδοχικά ταξίδια εξοικείωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων, που διοργάνωσε η δραστήρια Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας, στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου.

Στα δύο ταξίδια γνωριμίας συμμετείχαν συνολικά 35 σημαντικοί πράκτορες από τα γραφεία του Tour Operator Springer Reisen, του μοναδικού διοργανωτή με απευθείας ναυλωμένες πτήσεις από Αυστρία για Νάξο, καθώς και της μεγαλύτερης αλυσίδας τουριστικών Γραφείων της Αυστρίας Ruefa Reisen που αριθμεί 120 τουριστικά γραφεία με πάνω από 400 στελέχη. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έλαβε ειδική ευχαριστήρια επιστολή από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας για τη δραστική συμβολή του στην επιτυχία των δύο ταξιδιών, που θα οδηγήσει στην περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών της Ελλάδας και της Νάξου με την ανερχόμενη Αυστριακή αγορά. Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί η συμμετοχή του Δήμου στην καθιερωμένη έκθεση τουρισμού Ferrien Messe 2021 που φέτος λόγω πανδημίας πραγματοποιήθηκε μόνο διαδικτυακά. Ο Δήμος εντόπισε και ανταποκρίθηκε έγκαιρα στη δυνατότητα δωρεάν παρουσίας στην έκθεση τουρισμού που παρείχε ο ΕΟΤ για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

«Δεν επαναπαυόμαστε στις ικανοποιητικές επιδόσεις που σημείωσε ο προορισμός μας φέτος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως ενώ τα νησιά μας δέχονται ακόμα τουρίστες από το εξωτερικό, εμείς «χτίζουμε» τις προϋποθέσεις για ουσιαστική προβολή ενόψει της επόμενης σεζόν, με τη βοήθεια των τοπικών φορέων και των επαγγελματιών» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ευχαριστώντας το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας για την άριστη συνεργασία.    

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos