Κώστας Μπιζάς: Συγχαρητήρια επιστολή προς τους βουλευτές των κυκλάδων

22 Ιουνίου 2012 01:10

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές,

Δεχτείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο βουλευτικό αξίωμα όπως προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Η εκλογή σας συμπίπτει σε μία δύσκολη οικονομικά αλλά και κοινωνικά περίοδο για την χώρα μας . Οι ευθύνες αλλά και οι προκλήσεις όλων των εκλεγμένων είναι αρκετά μεγάλες ώστε η χώρα μας να ξεπεράσει τα σημαντικά προβλήματα και να βάλει ρότα για ένα καλύτερο μέλλον.

Στα νησιά μας αντιμετωπίζουμε σημαντικές ελλείψεις και προβλήματα τα οποία γνωρίζετε λόγο της χρόνιας ενασχόλησης σας με τα πολιτικά ζητήματα στον Νομό Κυκλάδων.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου είναι η πλήρης υποστελέχωση του Κ.Υ. Πάρου. Δεν υπάρχουν γιατροί ( κανένας παιδίατρος εδώ και δύο χρόνια !!! ) , νοσηλευτικό προσωπικό , άτομα για το ΕΚΑΒ κ.α.

Παρόμοια βέβαια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλα τα νησιά του νομού μας.

Πιστεύω ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο αγαθό που κάθε κράτος πρέπει να παρέχει στους πολίτες του χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ζωή τους και χωρίς να υποβαθμίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους .

Θα είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ενημέρωση θεωρήσετε ότι μπορώ να σας προσφέρω.

Καλή Επιτυχία και καλή δύναμη με την βοήθεια της Παναγίας.

Με εκτίμηση

Κώστας Ν. Μπιζάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos