Σύσκεψη για το Λιμάνι της Τήνου

03 Ιουλίου 2012 17:39

Τον συντονισμό των ενεργειών, προκειμένου να συνυπολογιστούν οι θέσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων

για το Λιμάνι της Τήνου, ανέλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρωτοβουλία του Αντιπεριφεριάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Πουσσαίου.

Στη σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο κ. Πουσσαίος στην Τήνο παραβρέθηκαν και κατέθεσαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους ο Δήμαρχος Τήνου, οι εκπρόσωποι όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών που εκτελούν δρομολόγια από και προς την Τήνο, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, της Ένωσης Ακτοπλόων, του Λιμενικού Ταμείου καθώς και της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης θέλοντας να δώσει το στίγμα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ανέφερε πως στόχος είναι "οι τελικοί χρήστες του λιμένα, οι επισκέπτες, να βαθμολογήσουν θετικά το μεγάλο αυτό έργο ως προς τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση". Για αυτό το σκοπό, επισημαίνει ο κ. Πουσσαίος, "μας ενδιαφέρει η συνεργασία και η συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, πάντα προτάσσοντας την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των νησιωτών και των επισκεπτών".

Την πολύωρη σημερινή σύσκεψη πρόκειται να ακολουθήσει νέα, εντός της εβδομάδας, με τη συμμετοχή αυτή τη φορά των υπηρεσιών του Δήμου Τήνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στόχος της νέας αυτής συνάντησης είναι να καταρτίσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μια τελική πρόταση αναφορικά με το Λιμάνι της Τήνου, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται οι προτάσεις που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι όλων των φορέων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos