Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

05 Ιουλίου 2012 00:43

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί

στην νήσο Τήνο στις 9 Ιουλίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 σε αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού με θέματα :

ΘΕΜΑ 1ο Επικύρωση πρακτικών της 6ης/9-6-2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2ο Οι διεργασίες σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο που αφορούν τα διαρθρωτικά ταμεία (Ταμεία Κοινωνικής Συνοχής, Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Ανάπτυξης) για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014 -2020.

Εισηγητής : κ. Νικόλαος Χρυσόγελος

ΘΕΜΑ 3ο Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος

Εισηγητές : κ. Γεώργιος Πουσσαίος - κ. Φώτιος Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 4ο Συμμετοχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».

Εισηγητής : κ. Γεώργιος Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 5ο Έκδοση άδειας εκμετάλλευσης λατομείου σχιστολιθικών πλακών έκτασης 14.850 τ.μ. στη θέση «Πατέλα» του Δήμου Τήνου της εταιρείας Γάσπαρης Παναγιώτης & Ονούφριος Ο.Ε.

Εισηγητής : κ. Γεώργιος Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 6ο Τροποποίηση του καταστατικού του Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού (Δ.Ο.Τ.) σε Περιφερειακό Οργανισμό Τουρισμού (Π.Ο.Τ.)

Εισηγήτρια : κα. Δέσποινα Διακοσταυριανού – Σώζου

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Καλυμνίων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου για το έργο "Μελέτες δημιουργίας Αλιευτικών Καταφυγίων στο Βαθύ, στο Εμποριό και στην Τέλενδο του Δήμου Καλυμνίων", προϋπολογισμού 100.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Εισηγητής : κ. Αντώνιος Χατζηιωάννου

ΘΕΜΑ 8ο Τροποποίηση του άρθρου 5 της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ως διάδοχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων), του Δήμου Άνδρου (ως διάδοχος των Δήμων Άνδρου, Κορθίου και Υδρούσας) και του ΤΕΙ Αθήνας, με τίτλο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΟΩΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΩΝ ΝΕΡΟΥ» που αφορά τη συγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης. Έργου Ενταγμένου στο Τεχνικό Πρόγραμμα Κυκλάδων, στην Κατηγορία ΚΑΠ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ( με α / α 16), (9779δ).

Εισηγητής : κ. Γεώργιος Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 9ο Κλείσιμο παλαιών Τραπεζικών Λογαριασμών και άνοιγμα νέων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δωδ/σου) στην EUROBANK

Εισηγητής : κ. Φώτιος Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 10ο Λήψη απόφασης για ορισμό τόπου συνεδρίασης του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΦΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos