Ανοιχτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο

09 Ιουλίου 2012 16:54

Οι εκλογές τελείωσαν και μαζί τους ξεχάστηκαν και οι όποιες προεκλογικές εξαγγελίες για "επαναδιαπραγμάτευση" ή "σταδιακή απαγκρίστρωση".

Η πραγματικότητα, μετά και τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας τρικομματικής κυβέρνησης αταλάντευτης συνέχισης του μνημονίου, είναι εδώ και είναι αμείλικτη για την τεράστια πλειονότητα των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από τη νέα του θέση -της αξιωματικής αντιπολίτευσης- τιμώντας την ψήφο των ελλήνων πολίτων αλλά κυρίως τις θέσεις και το πρόγραμμα που προεκλογικά παρουσίασε, θα σταθεί δίπλα στους πολίτες, μέσα και έξω από τη βουλή, ανάχωμα στις πολιτικές άλωσης του δημόσιου πλούτου, διάλυσης της κοινωνίας, εξαθλίωσης των πολιτών.

Η τοπική οργάνωση Σύρου καλεί όλους του φίλους και τις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ που στάθηκαν δίπλα μας στις δύο προεκλογικές αναμετρήσεις (και ήταν πολλοί), όσους άντεξαν στις συμπληγάδες του φόβου, των απειλών και της λάσπης, όσους πίστεψαν και πιστεύουν ότι ο αγώνας για την υπερίσχυση της κοινωνίας και των αναγκών της απέναντι στις τράπεζες και τις αγορές είναι ... μονόδρομος, τους καλεί όλους να δυναμώσουν τα κύτταρα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στο νησί μας και να τα μετατρέψουν σε εργαλεία διαμόρφωσης πολιτικής, αλληλεπίδρασης με την κοινωνία και τις ανάγκες της, εκπόνησης σχεδίων δράσης για την αντίσταση, την αλληλεγγύη και την προβολή εναλλακτικών λύσεων.

Σας καλούμε την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα στο "Μπαράκι" στην Πλ.Μιαούλη, στην πρώτη μετεκλογική μας Ανοιχτή Συνέλευση, να συζητήσουμε τις μετεκλογικές εξελίξεις, να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις, να οργανώσουμε μαζί τις αναγκαίες παρεμβάσεις, τους νέους αγώνες.

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σύρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos