Ευρεία Σύσκεψη για την Κύθνο υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Πουσσαίο

12 Ιουλίου 2012 18:53

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νησί της Κύθνου, στη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες (10/07) στη Σύρο υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου.

Η σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κύθνου, Μανώλης Φίλιππος, οι Αντιπεριφερειάρχες Σωτήρης Παμπακας και Τζώρτζης Μακρυωνίτης, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Γκούφας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Αντώνης Κοκκιασμένος, εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Σύρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου, καθώς και οι διευθυντές όλων των διευθύνσεων της Περιφέρειας, εντάσσεται στο πλαίσιο των συναντήσεων καταγραφής και δρομολόγησης αναγκών και πολιτικών ανάπτυξης στα νησιά των Κυκλάδων.

Στο επίκεντρο της συνάντησης για το νησί της Κύθνου, βρέθηκαν τα τρία μεγάλα έργα που εκτελούνται στο νησί, το νηπιαγωγείο της Χώρας, η αφαλάτωση, η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ και η μονάδα ανακύκλωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής και Κτηνιατρικής, Σωτήρης Παμπάκας, διευκρίνισε ότι γίνονται προσπάθειες κάθε νησί να αποκτήσει "χαρτοφυλάκιο" με τα τοπικά προϊόντα, στο οποίο θα έχει πρόσβαση ο επισκέπτης και θα μπορεί να ενημερωθεί για τα παραδοσιακά εδέσματα.

Ο Δήμαρχος Κύθνου έκανε λόγο για μια πολύ χρήσιμη και σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τον συντονισμό των ενεργειών προς την κατεύθυνση λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τα μικρά νησιά όπως η Κύθνος.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos