Αμοργός: Ενημέρωση για τον Εμβολιασμό Αναμνηστικής Δόσης

10 Νοεμβρίου 2021 17:48

Σύμφωνα με την 48η Συνεδρίαση (26.10.2021) της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών συστήνεται στα νησιά με πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων η διενέργεια αναμνηστικής (3ης) δόσης των εμβολίων για τη νόσο Covid-19 στο σύνολο του πληθυσμού ηλικίας άνω των 18 ετών.

Επιπρόσθετα αν υπάρχουν κάτοικοι οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με 1η δόση εμβολίου διενεργείται ο εμβολιασμός και προγραμματίζεται το ραντεβού της 2ης δόσης σε συνεννόηση με την εφοδιαστική αλυσίδα.

Πολίτες οι οποίοι ολοκληρώνουν τους 6 μήνες από την ημερομηνία της 2ης δόσης εμβολιασμού τους, μέσα στον Νοέμβριο δηλαδή, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς τα εμβόλια που θα προμηθευτούμε αρχές Δεκεμβρίου έχουν διάρκεια ζωής μέχρι τέλος αυτού (διάρκεια ζωής εμβολίου Pfizer= 1 μήνας από την ημερομηνία παραλαβής του στο Εμβολιαστικό Κέντρο)

Παρακαλούμε τους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν να το δηλώσουν τηλεφωνικά μέχρι 25/11 στον Δήμο μας στο τηλέφωνο 2285360201 και ώρες 10:00πμ- 15:00μμ Δευτέρα με Παρασκευή με ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Όλοι μαζί, βήμα-βήμα θα διαβούμε το Δρόμο προς την Ελευθερία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos