Εντατικοποίηση των ελέγχων ζήτησαν εκπρόσωποι των Σωματείων Υδραυλικών και Ηλεκτρολόγων

03 Αυγούστου 2012 15:50

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Πουσσαίο, επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 3/08) αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υδραυλικών Σύρου και του Σωματείου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κυκλάδων.

Οι υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι, παρουσία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Κυκλάδων, Κώστα Μουρσελά, ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο κλάδοι τους με κυρίαρχο ζήτημα την παράνομη εργασία ατόμων που δεν κατέχουν τις νόμιμες επαγγελματικές άδειες.

Ο κ. Πουσσαίος τάχθηκε στο πλευρό των εκπροσώπων των σωματείων και έδωσε οδηγία να ενταθούν οι έλεγχοι και να συσταθούν επιπλέον κλιμάκια ελέγχου σε Περιφερειακές Ενότητες που δεν υπάρχουν με τη συμμετοχή και εκπροσώπου των επαγγελματικών φορέων.

Στόχος όπως επεσήμανε είναι "η διασφάλιση της σωστής ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους αποδέκτες, αλλά και η προστασία της νόμιμης και ασφαλούς απασχόλησης".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos