Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

24 Αυγούστου 2012 16:32

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Λέρο την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου - Καλύμνου «Πατριαρχείο», με θέματα :

ΘΕΜΑ 1ο Επικύρωση πρακτικών της 7ης/9-7-2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Εισηγητής : κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 3ο Μεταφορά προσωπικού της εταιρείας «ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Εισηγητής : κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 4ο Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Β ΄ τριμήνου 2012

Εισηγητής : κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 5ο Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος

Εισηγητές : κ. Γ. Πουσσαίος – κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 6ο Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ :

Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) και Πατριαρχικής Εξαρχίας Πάτμου (Π.Εξ.Π.) για την θεώρηση των Μελετών , την υποβολή στο ΕΠΚΝΑ 2007-13 και την εκτέλεση του έργου ''Ανάπτυξη και βελτίωση Υποδομών στο υφιστάμενο κτίριο της 'Πατμιάδος' εκκλησιαστικής σχολής''

Εισηγητής : κ. Α. Χατζηιωάννου

ΘΕΜΑ 7ο Αποδοχή υλοποίησης του εγκεκριμένου έργου «Διαμόρφωση και πιλοτική εφαρμογή σχεδίων ολοκληρωμένης διαχείρισης της παράκτιας ζώνης στη Ρόδο και στην Κύπρο» με ακρωνύμιο «ΑΚΤΗ» στο πλαίσιο του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας "Ελλάδα- Κύπρος 2007-2013" με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Εισηγήτρια: κα. Ελ. Φτακλάκη

ΘΕΜΑ 8ο Αποδοχή υλοποίησης του εγκεκριμένου έργου " Ολοκληρωμένες δράσεις για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού μέσω της ανάδειξης της τοπικής διατροφικής παράδοσης της αξιοποίησης των τοπικών προϊόντων και την προώθηση της τοπικής κουζίνας της Δωδεκανήσου και της Κύπρου.» με ακρώνυμο «Gastronomy Net» στο πλαίσιο του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας "Ελλάδα- Κύπρος 2007-2013" με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Εισηγήτρια: κα. Ελ. Φτακλάκη

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση τροποποιημένου σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύμης για το έργο «Αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α. στη θέση Γλυφωνιές και Προμήθεια Εξοπλισμού Μεταφοράς, μείωσης όγκου και Ολοκληρωμένης Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Δήμο Σύμης»

Εισηγητής : κ. Α. Χατζηιωάννου

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση τροποποίησης της υπ. αριθμ. 42/2012 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εισηγητής : κ. Σ. Παμπάκας

ΘΕΜΑ 11ο Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακού Οργανισμού Τουρισμού.

Εισηγήτρια : κ. Δ. Διακοσταυριανού

ΘΕΜΑ 12ο Συμπλήρωση των μελών της επιτροπής διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου βάσει της διάταξης του αρ. 2 του Ν. 4071/2012.

Εισηγήτρια : κ. Δ. Μουτάφη

ΘΕΜΑ 13ο Λήψη απόφασης για ορισμό τόπου συνεδρίασης του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΦΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos