Τήνος: Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

11 Σεπτεμβρίου 2012 15:13

Με την ευκαιρία της έναρξης των σχολικών μαθημάτων του νέου Σχολικού Έτους 2012-2013, θέλω να απευθυνθώ σύντομα σε όλους τους μαθητές και τους δασκάλους και καθηγητές.

Όπως το ζείτε στην καθημερινότητά σας, η νέα σχολική χρονιά αρχίζει μέσα σε δυσκολίες και αβεβαιότητα. Με τους γονείς αφόρητα πιεσμένους από τη γενική κατάσταση και τις απολαβές του εκπαιδευτικού προσωπικού να έχουν υποστεί αλλεπάλληλες μειώσεις. Μέρος άλλωστε αυτής της κατάστασης είμαστε και εμείς, ο Δήμος, που στέκεται, στο μέτρο του δυνατού, δίπλα σας από πλευράς σχολικών κτιρίων και κάθε άλλης αρμοδιότητάς του στα θέματα Παιδείας.

Ίσως είμαστε από τους λίγους που μπορούν να αναφέρουν κάτι αισιόδοξο, αυτή τη στιγμή. Είναι η στέγαση του Γ' Δημοτικού και Γ' Νηπιαγωγείου στο νέο σχολικό συγκρότημα στο Πασσακρωτήρι, που μας γεμίζει χαρά και συγκίνηση.

Θέλω να σας ευχηθώ καλό σχολικό έτος και όλοι να υπερβείτε τους εαυτούς σας, για να πετύχετε τους στόχους σας. Να θυμάστε πάντα ότι είστε η ελπίδα του τόπου μας για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο και πιο στέρεο αύριο.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Παναγιώτης Κροντηράς

Δήμαρχος Τήνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos