Φίλιππος Φόρτωμας: « Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα»

16 Δεκεμβρίου 2021 17:31

Για τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας που γίνονται πράξη και για την αδιαμφισβήτητη πρόοδο της χώρας παρόλη την πανδημική κρίση, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Συζήτηση επί του Προϋπολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2022», ο κ. Φόρτωμας αναφέρθηκε στις διατάξεις του εν λόγω νομοσχεδίου, όπου διαφαίνεται η συνολική προσπάθεια, ο προγραμματισμός, αλλά και τα καθοριστικά αποτελέσματα της Κυβέρνησης για τη μετάβαση της Ελλάδας στη νέα εποχή. Ο κ. Φόρτωμας εστίασε στα ποσοστά της ανεργίας που έχουν μειωθεί αισθητά, στην αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, στην αύξηση των επενδύσεων και στη μείωση του χρέους.

fortomas vouli 23

Ο Βουλευτής Κυκλάδων έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην κυβερνητική πολιτική αναφορικά με τη νησιωτική Ελλάδα, αναφερόμενος στην επαναφορά των μειωμένων συντελεστών στα νησιά του Αιγαίου, μια πολύ μεγάλη μάχη 2,5 ετών την οποία κέρδισε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της ΕΕ, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που το 2015 άφησε αυτή τη μάχη να χαθεί μη προβάλλοντας ίχνος αντίστασης και διαπράττοντας μια ιστορική αδικία με τεράστιο αντίκτυπο σε όλους τους νησιώτες.

Τέλος, ο βουλευτής έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να εντάξει την αναβάθμιση της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου στα έργα προς χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, έμπρακτη απόδειξη ότι η επένδυση στον πολιτισμό και η ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας των νησιών αποτελεί μια σταθερή επιλογή της κυβέρνησης και την υποστηρίζουμε με πράξεις και απτά αποτελέσματα.

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, 2,5 χρόνια μετά την εντολή του ελληνικού λαού και με ξεκάθαρο προσανατολισμό στο τρίπτυχο "δουλειά - δουλειά- δουλειά", στέκονται σήμερα μπροστά στους πολίτες, αντάξιοι της εμπιστοσύνης που τους επιδείχνουν. Ο Προϋπολογισμός που φέρνει σε ψήφιση η ελληνική Κυβέρνηση, προβλέπει σαφή μέτρα για τα αδύναμα στρώματα της κοινωνίας μας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε πολιτικές που διασφαλίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας!» είπε ο κ. Φόρτωμας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos