Φίλιππος Φόρτωμας: Επιτακτική η ανάγκη επίλυσης των θεμάτων της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων

24 Δεκεμβρίου 2021 16:53

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων Α’, λόγω της υποστελέχωσής της, αλλά και την ανάγκη σύστασης της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Β’ ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά την οποία κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψιν του κ. Υπουργού την πρόσφατη επιστολή του Συλλόγου Μελετητών Μηχανικών Νομού Κυκλάδων, στην οποία αναφέρεται έντονα η ανάγκη επαρκούς στελέχωσης της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Α’, η οποία εδρεύει στη Σύρο και έχει χωρική αρμοδιότητα τις Περιφερειακές Ενότητες Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Μήλου, Κέας, Κύθνου, αλλά και η επιτακτική ανάγκη σύστασης Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Β’, η οποία θα εδρεύει στη Νάξο και θα έχει χωρική αρμοδιότητα για τις Περιφερειακές Ενότητες Νάξου, Πάρου και Θήρας.

Στην αναφορά του, ο βουλευτής Κυκλάδων, τόνισε την ανάγκη άμεσης επίλυσης των προβλημάτων της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos