Ανήμερα των Χριστουγέννων η Κατερίνα Μονογυιού βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας



25 Δεκεμβρίου 2021 22:13

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, την 6η ΜΣΕΠ, το Λιμεναρχείο Μυκόνου, την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Η Κατερίνα Μονογυιού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την προσφορά τους στην Πατρίδα και τόνισε την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Λιμεναρχείου Μυκόνου στην τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Πάρου, που έλαβε χώρα χθες παραμονή Χριστουγέννων με τη συμμετοχή των Λιμεναρχείων Πάρου, Μυκόνου, Τήνου, Σύρου, Νάξου. 
Η Κατερίνα Μονογυιού αναφέρθηκε στον Μυκονιάτη δύτη κ. Νικόλαο Δάντο και στον γιο του και τους συνεχάρη καθώς μέσα στη νύχτα βούτηξαν στη θάλασσα ώστε να συνδράμουν στην επιχείρηση.

Τέλος, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε το πλοίο «Θεολόγος», όπου γευμάτισε με τον Καπταμάκη και το πλήρωμα.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Επέλεξα σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, να βρίσκομαι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας μας, που καθημερινά προσφέρουν με αυτοθυσία τα μέγιστα στην Πατρίδα και μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς. Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.»

 Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

monogiou xristougenna2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos