Η Κατερίνα Μονογυιού στη Σύρο για την ημέρα των Αγίων Θεοφανείων

06 Ιανουαρίου 2022 20:43

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε σήμερα, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β', παρουσία της Γενικής

Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνας Καλογήρου. Στη συνέχεια, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι, όπου και πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού. 



Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Τα Θεοφάνεια αποτελούν μία από τις πιο σπουδαίες και λαμπρές γιορτές της Χριστιανοσύνης και Μεγάλη Ημέρα για την Ορθοδοξία. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Υγεία και Φώτιση σε όλες και σε όλους. Η Θεία Φώτιση να φέρει ανάταση στις ψυχές όλων μας. Εύχομαι η Χάρη του Θεού να φωτίσει κάθε σας σκέψη, κάθε σας πράξη και κάθε βήμα στη ζωή σας.»

 Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

monogiou syros23

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos