Πενθήμερη περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Σύρο, Τήνο, Άνδρο

12 Ιανουαρίου 2022 17:30

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού μετά την επίσκεψη της στη Σύρο για την εορτή των Θεοφανείων, επισκέφτηκε για λίγες ώρες την Τήνο όπου και συνάντησε τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τήνου κ. Αργύρη Δεσύπρη και συζήτησαν για θέματα επικαιρότητας του νησιού.

Στη συνέχεια αναχώρησε για την Άνδρο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να επισκεφτεί καταστήματα της Χώρας, του Μπατσίου και του Κορθίου και να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά με επαγγελματίες του νησιού.

 Η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη και ενημερώθηκε για την πορεία των σημαντικών και αναγκαίων έργων. Στη συνέχεια, η βουλευτής κ. Μονογυιού συνάντησε την Πρόεδρο της Κοινότητας Μπατσίου κ. Άννα Βολίκα, με την οποία και συζήτησαν για αποτελεσματικές λύσεις σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας στο Μπατσί.

Η βουλευτής έδωσε το παρόν και στην εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Άνδρου, όπου και συνεχάρη τον κ. Λευτέρη Μπάλλα για την επανεκλογή του.

Στη συνέχεια της περιοδείας της, η Κατερίνα Μονογυιού συνάντησε τα νέα μέλη και τη νέα διοίκηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άνδρου και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Η βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά, με τα νέα μέλη της οργάνωσης, την ανάγκη ενίσχυσης των δομών υγείας του νησιού.

Τέλος, η κ. Μονογυιού παρευρέθηκε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Γιαννισαίου και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας και στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαυρίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωρόθεου Β'.

monogiou andros 2022

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos