Δημοπρατείται από την Περιφέρεια η Βελτίωση δρόμου Χώρας – Εγγαρών (β΄φάση), στη Νάξο

17 Ιανουαρίου 2022 18:03

Το έργο είναι προϋπολογισμού 420.360,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα Δημο-σίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Με εντατικό ρυθμό η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει τις δημοπρατήσεις έργων για την βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου στο σύνολο των νησιών της μέσα από το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων που έγινε ποτέ στο Νότιο Αιγαίο.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου του έργου «Βελτίωση δρόμου Χώρας – Εγγαρών – Β΄φάση», στο νησί της Νάξου, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 420.360,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Ως καταληκτική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 03/02/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 09/02/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00.

Στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο "ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί" της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr

Τo έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Κυκλάδων, έτους 2021 και χρηματοδο-τείται από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos