Συναντήσεις της Γ.Γ. της Α.Δ.Α. κας Χριστιάνας Καλογήρου στη Σάμο

19 Οκτωβρίου 2012 01:38

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο των επαφών

που είχε στη Σάμο, στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο νησί.

Η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α είχε χθες σειρά συνεργασιών με στελέχη της Διεύθυνσης Δασών Νομού Σάμου, του Τμήματος Διοίκησης Σάμου και του Τμήματος Αστικής Κατάστασης, Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης Νομού Σάμου της Α.Δ.Α. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Α.Δ.Α. με στόχο τη βελτίωση των διαδικασιών προς όφελος των πολιτών, αλλά και τη διευκόλυνση του έργου των στελεχών της Α.Δ.Α.

Η κα Καλογήρου συναντήθηκε με το Στρατιωτικό Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, ταξίαρχο κο Προκόπιο Παπαθανασίου, τον οποίο ευχαρίστησε για τη σημαντική κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο νησί.

Στη συνέχεια η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α. είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου κο Ευάγγελο Χαριλάου και μέλη της ΕΟΣΣ, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στο ζωτικό χώρο της αμπελουργίας και οινοποιίας για το νησί της Σάμου.

Η κα Καλογήρου την Τρίτη συναντήθηκε με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ.Ευσέβιο, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου κα Δέσποινα Κάιλα, η οποία της εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του νησιού, και με τη βουλευτή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ κα Αγνή Καλογερή

Η κα Καλογήρου είχε επίσης συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου κο Δημήτρη Χιωτέλλη, ο οποίος την ενημέρωσε για τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα λαθρομετανάστευσης στην περιοχή του Αιγαίου. Το ζήτημα αυτό συζητήθηκε και κατά τη συνάντηση της κας Καλογήρου με το Λιμενάρχη Σάμου κο Νικόλαο Κωνσταντέλλη, στον οποίο η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α. έδωσε τα συγχαρητήρια για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος στο Αιγαίο.

Η κα Καλογήρου στη συνέχεια συναντήθηκε με το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, πύραρχο κο Θεοδόσιο Δημακογιάννη και με εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων του νησιού. Η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α. επαίνεσε το σημαντικό έργο των πολυάριθμων εθελοντών πυροσβεστών της Σάμου, επισημαίνοντας τη μεγάλη αξία του εθελοντισμού, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos