Περιφέρεια: Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

19 Νοεμβρίου 2012 18:09

Περισσότερα από είκοσι θέματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Μεταξύ άλλων από την Επιτροπή εγκρίθηκαν:

-ο διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού γραφείων και χώρων αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο Νομό Κυκλάδων έτους 2013.

-τα πρακτικά του διαγωνισμού του έργου: «Προμήθεια υπολογιστών (επιτραπέζιων και φορητών) – μηχανών γραφείου, συσκευών ήχου – εικόνας και διαδραστικών πινάκων των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου».

-τα πρακτικά διαγωνισμού του έργου: « Συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Αμοργού» προϋπολογισμού 300.000,00€ με το Φ.Π.Α. χρηματοδότηση Τ.Ε.Ο. Α.Ε.

-τα πρακτικά δημοπρασίας του έργου: «Κτίριο ΕΚΑΒ Ρόδου», Προϋπολογισμού: 553.000,00€ καθώς και του έργου: «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ανατολικού άξονα Νήσου Ρόδου (2012)», Προϋπολογισμού: 1.435.000,00€.

-οι όροι δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου δυτικού άξονα νήσου Ρόδου (2012)».

Επίσης, εγκρίθηκε:

-η μελέτη, τα τεύχη δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής δημοπρασίας του έργου: «Ολοκλήρωση εργασιών βελτίωσης-διαπλάτυνσης εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου από Φαληράκι έως Κολύμπια».

-οι όροι δημοπράτησης του έργου: «Προμήθεια μονάδων παραγωγής πόσιμου νερού προϋπολογισμού 440.220€.

- η διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης για την υλοποίηση δράσεων και παραδοτέων του έργου: "HYBRID PARKS" στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG IVC, προϋπολογισμού 55.730,89€,

Επιπλέον, από την Επιτροπή έγιναν δεκτές και εγκρίθηκαν δράσεις Κοινωνικής Μέριμνας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos