Ο Χ.Κόκκινος: Για τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής

20 Νοεμβρίου 2012 16:13

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2912 πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο και στη Ρόδο, μέσω τηλεδιάσκεψης.

- Τα μέλη του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και κ. Γιώργος Παπαμανώλης καταψήφισαν την «Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου Βελτίωση – Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νάξου» επειδή εισήχθη το θέμα προς συζήτηση και έγκριση 14 μήνες μετά τη λήξη της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου αν και η σχετική αίτηση του αναδόχου είχε κατατεθεί στην Περιφέρεια από τις 26-8-2012!!!

«Θεωρούμε ότι η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη και εγείρει ερωτηματικά γιατί το έργο παραμένει ΄΄ανοιχτό΄΄ μεγάλο χρονικό διάστημα σε άγνοια της Οικονομικής Επιτροπής».

-Επίσης ψήφισαν «λευκό» στην « Έγκριση οικονομικών προσφορών και απευθείας ανάθεση έργου-παροχή υπηρεσίας για την οργάνωση και ταξινόμηση εκθεμάτων και επίβλεψη στησίματος Μουσείου Αγροτικής Κληρονομιάς Νοτίου Αιγαίου και εξωτερικού χώρου, προϋπολογισμού 12.000 ευρώ» γιατί ανατίθεται μουσειολογική μελέτη με απευθείας ανάθεση σε ελεύθερο επαγγελματία αρχιτέκτονα-μηχανικό, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για την επιστημονική του επάρκεια στο ειδικότερο γνωστικό αντικείμενο.

Και τέλος ψήφισαν επίσης λευκό για την έγκριση διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης για την υλοποίηση δράσεων και παραδοτέων του έργου HYBRID PARKS καθώς και τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής αξιολόγησης προσφορών και παρακολούθησης – παραλαβής έργου του παραπάνω διαγωνισμού» γιατί παρόλο που υπάρχει συμφωνία για τη μελέτη ωστόσο έπρεπε να ανατεθεί στην εταιρία της ΠΝΑ στη Ρόδο του ¨Ενεργειακού Γραφείου Α.Ε.» και έτσι θα υπήρχε εξοικονόμηση 55.000 ευρώ.

Χ.Κόκκινος
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos