Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής τη Σύρο

27 Νοεμβρίου 2012 20:21

Υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη, Ελευθερίας Φτακλάκη, συνεδρίασε χθες (Δευτέρα 26/11) στη Σύρο η Τουριστική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η αντιπεριφερειάρχης χαιρέτισε τα μέλη της επιτροπής και δεσμεύτηκε για συνεχή ια συνεχή συνεργασία, καθώς η επιτροπή Τουρισμού πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό των δράσεων.

Η κα Φτακλάκη ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για την έκθεση της PHILOXENIA της Θεσσαλονίκης, στην οποία μετείχε εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και προβάλλοντας την τουριστική ταυτότητα του Νοτίου Αιγαίου.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση της τουριστικής ταυτότητας της Περιφέρειας, καθώς και των διαφημιστικών προϊόντων με το λογότυπο της Περιφέρειας. Επιπλέον, προτάθηκε η δημιουργία μιας ομάδας προβληματισμού Επιστημόνων Τουρισμού (thing tank).

Ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση, η πρόεδρος της επιτροπής παρουσίασε το ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης της Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2013, το οποίο έπειτα από συζήτηση εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της επιτροπής, ενώ κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η απόφαση αυτεπιστασίας για την υλοποίηση του υποέργου 1 της Πράξης «Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου» μέσω του ΕΣΠΑ. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν τα μέλη:

Γρυπάρης Δημήτριος, Κυπραίου Μαρία, Ερωτόκριτος Μιχαήλ, Θεόφιλος Λάζαρος, Σταυλάς Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνος Μπιζάς, Κουκάς Κωνσταντινο, Βαρκάς Θεοδόσιος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos