Κοινωνική Δράση του περιφερεικού συνδυασμού "Νέα Εποχή για τα νησιά μας"

21 Δεκεμβρίου 2012 18:59

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μάκης Δαδάος και κ. Γιώργος Παπαμανώλης και στελέχη

του συνδυασμού, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του συνδυασμού επισκέφτηκαν σήμερα 21.12.2012 τη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, στον Άγιο Ιωάννη Ταλάντων.

Κατά την επίσκεψη συνομίλησαν με το προσωπικό και τους ηλικιωμένους της Στέγης, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες του ιδρύματος.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του περιφερειακού συνδυασμού επισκέφτηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου – Μυκόνου Δωρόθεο Β' όπου αντάλλαξαν ευχές ενόψει του ερχομού των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και εξήραν το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η Μητρόπολη στα νησιά μας αλλά και το σύνολο της εκκλησίας μας.

Κοινή άποψη όλων ήταν ότι στις δύσκολες ώρες που περνά η κοινωνία μας, πρέπει να παραμείνουν άρρηκτοι οι κοινωνικοί δεσμοί και με ενότητα και αλληλεγγύη να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δράσεις.

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα νησιά του Νότιου Αιγαίου από τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos