Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Άνδρο, αυτοψία στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφές

07 Ιανουαρίου 2013 23:54

Αυτοψία στις περιοχές της Άνδρου που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις της 31ης Δεκεμβρίου, προκαλώντας

σοβαρά προβλήματα και ζημίες, πραγματοποίησε το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή (3 & 4 Ιανουαρίου) ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος.

Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο του νησιού Γιάννη Γλυνό, δημοτικούς συμβούλους, τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Κ. Ίσσαρη (εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Άνδρο) και Δ. Λοτσάρη και κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών, ο αντιπεριφερειάρχης διαπίστωσε την έκταση της καταστροφής και συζήτησε με τις τοπικές αρχές τους τρόπους αποκατάστασης των ζημιών.

Παράλληλα, ο κ. Γιώργος Πουσσαίος ζήτησε με επιστολή του προς τον Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη την επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών για την κήρυξη περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να διευκολύνεται το έργο των τοπικών αρχών και υπηρεσιών στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίζουν έγκαιρα και αποτελεσματικά ανάλογης φύσεως και έκτασης προβλήματα από φυσικές καταστροφές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos